Нова година

5 дни / 4 нощувки дата: 29.12.2019 г.
от: 1049 лв.
5 дни / 4 нощувки дата: 29.12.2019 г.
от: 1090 лв.
5 дни / 4 нощувки дата: 29.12.2019 г.
от: 1190 лв.
6 дни / 5 нощувки дата: 29.12.2019 г.
от: 1484 лв.
8 дни / 7 нощувки дата: 28.12.2019 г.
от: 1950 лв.